Kurset

Afrodite Academy

Ju pëlqen kjo fushë? Ju tërheq profesioni? Dëshironi të bëheni kujdestarët dhe udhërrëfyesit e mirëmbajtjes të klientëve tuaj? Ka qëne make up, parukeria dhe estetika gjithmonë pasioni juaj? Zgjedhja më e sakte do të ishin kurset e çertifikuara të cilat do të jepnin formimin ideal për ata që duan të jenë profesionistë të estetikës. Kurset janë të akredituara dhe mund të ekuivalentohen edhe në Bashkimin Europian.

Kurse për Kujdestari

Na Kontaktoni