Berber

Mjeshtër Berber / Parukier

Programi “Mjeshter Berber / Parukier” është një mundësi inovative dhe intensivë për profesionistët e berberit. Filluar në 2013-2014, ky program ofron formim teorik dhe profesional të thelluar në fushën e berberit. Synimi kryesor është të përgatisë studentët për t’u bërë profesionistë të kualifikuar në sallonet Berber. Me përqendrim në metodat e fundit ndërkombëtare, studentët përgatiten për një ndryshim të madh në fushën berber. Pas dy vitesh studimi, ata dalin të aftë, teorikisht dhe praktikisht, gati për të ndërthurur njohuritë e tyre në profesion. Bashkohuni me ne në këtë udhëtim të pasur me mundësi dhe sfida, dhe bashkërisim një vizion për një treg të avancuar në fushën berber.”

Lëndët

 1. Etika profesionale & akomodimi I klientit, higjena, dokontamini dhe infeksioni, siguria në vendin e punës dhe trajtimi i mbetjeve

 2. Psikologji

 3. Gjuhë e huaj(italisht/anglisht)

 4. Informatikë

 5. Teknika tregtare & marketing, menaxhim magazine.

 6. Anatomi, kimi, biologji, higjena dhe sterilizimi.

 7. Studimi i produkteve te pershtatshme per lloje e flokut

 8. Anatomi e kokes qafes dhe fytyres, c’rregullimet e zakonshme, kujdesi i lekures, Skalpi dhe Floket

 9. Lekura, skalpi dhe floket
 10. Historiku dhe patologjia e floku
 11. Kimi, perdorim kimikatesh
 12. Morfologjia e fytyres
 13. Sherbim per paruke per meshkuj
 14. Honig & Rrip
 15. Presrje e flokeve per meshkuj
 16. Prerja e mjekres dhe mustaqeve
 17. Ngjyrosja me shampo alternative
 18. Masazh fytyre, pastrim me avull, maska te ndryshme
 19. Drejtimi dhe valezimi permanent, drejtim/ kacurrel i perhershem 
 20. Trikologjia e bojave
 21. Ngjyra dhe ndricimi i flokeve te meshkujve
 22. Hyrje ne profesionin berber. Teknikat baze te larjes, stilimit te flokut dhe permanentit te flokut berber, modelimi i mjekres

 23. Ngjyrat/kolorimetria e flokëve. Teknike baze boje berber

 24. Teknikat baze & avancuar te prerjes/ trajtim te flokeve berber 

 25. Teknike profesionale & laborator

 26. Provimi përfundimtar

Kohëzgjatja 1200 Ore 

PARTNERËT TANE

Na Kontaktoni