Ndihmës në masazheri

KURSE MASAZHI

MASAZHET JANË PRAKTIKA E PËRDORUR PËR RELAKSIM DHE TRAJTIM TË TRUPIT. ATOMUND TË PËRFSHIJNË TEKNIKA TË NDRYSHEM SI MASAZH SUEDEZ, RIKUPERUES, MASAZH SPORTIV, DHE SHUMË TË TJERA. EFEKTET E MASAZHEVE PËRFSHIJNË ZVOGËLIMIN E TENSIONIT MUSKULAR, PËRMIRËSIMIN E QARKULLIMIT TË GJAKUT, DHE RELAKSIMIN E TRUPIT.

KURS MASAZHI ANTICELULIT

Masazhi anticelulit integron teknika të specializuara për të përmirësuar qarkullimin e gjakut dhe zvogëluar dhjamen në shtresat e thella të lëkurës. Përfitimet përfshijnë përmirësimin e qarkullimit të gjakut, shkrirjen e depove të dhjamit në zonat me celulit, stimulimin e prodhimit të kolagjenit për elasticitet më të mirë të lëkurës dhe një ndjenjë të përgjithshme relaksimi dhe zvogëlimi i stresit. Në përgjithësi, kujdesi i vazhdueshëm me masazhin anticelulit dhe përdorimi i produkteve të përshtatshme mund të sjellë rezultate të qëndrueshme.

Kohëzgjatja  3 muaj

KURSI BAZE
MASAZHI SUEDEZ

Kursi bazë profesional i masazhit suedez ofron njohuri thelbësore për përfitimet, teknikat dhe historinë e këtij masazhi. Ky masazh, si bazë për praktika të specializuara si masazhi sportiv dhe aromaterapia, zhvillon njohuritë e terapistëve në anatomi dhe fiziologji perëndimore. Ndërkohë që qasja aziatike përqendrohet në energji, masazhi suedez përdor njohuri specifike për të përmirësuar qarkullimin, relaksuar muskujt, rikthyer lëvizjen dhe lehtësuar dhimbjen. Kursi ofron një platformë të fortë për ata që dëshirojnë të profesionalizojnë shkathtësitë e tyre në masazhin suedez.

Kohëzgjatja  3 muaj

KURS MASAZH ME GURE TE NXEHTE

Ky lloj masazhi shfrytëzon gurë vullkanikë të ngrohtë për të adresuar tensionin e thellë në muskuj, duke sjellë efekt ngrohës dhe relaksues. Kjo praktikë e lashtë përmirëson zvogëlimin e kontraktimeve muskulare, ul dhimbjen, përmirëson qarkullimin e gjakut, dhe ndihmon në rilaksimin e trupit dhe shpirtit. Një zgjedhje e preferuar për përvojë terapeutike dhe relaksuese në masazh.

Kohëzgjatja  3 Muaj

4

KURS MASAZH ME VAJ ESENCIAL

Kursi për masazh me vajra esencialë ofron njohuri të thella mbi përdorimin e këtyre esencave në mënyrën e duhur. Do të kuptoni se si të përdorni vajrat esencialë në masazh, duke eksploruar aromat e mijëra luleve aromatike. Kjo eksperiencë është një udhëtim i pasur dhe praktik për ata që duan të integrojnë shëndetin në masazh duke përdorur vajra esencialë.

Kohëzgjatja  3 Muaj

KURS MASAZH SPORTIV

Kursi për masazh sportiv ofron njohuri të thella mbi trajtimin dhe rëndësinë e tij për shëndetin dhe performancën e sportistëve nëpër disiplina të ndryshme. Hulumtoni strategjitë specifike të masazhit sportiv, përfshirë masazhin gjatë stërvitjes, përgatitor, përtëritje dhe zhvillimin e kualiteteve fizike. Diskutoni organizimin e masazhit në kontekst sportiv dhe terrenin. Kursi ofron perspektivë holistike për përdorimin efektiv të masazhit sportiv për përmirësimin e performancës dhe shëndetit të sportistëve. Mund të adresohen aspekte të avancuara mbi teknikat e masazhit sportiv dhe trajtimin e lëndimeve specifike, duke përfshirë rehabilitimin pas tyre. Pjesëmarrësit do të përgatiten për sfidat e realitetit sportiv dhe do të zhvillojnë një plan personalizuar masazhi për sportistët. Synimi është të ofrojë njohuri të specializuara për profesionistët e masazhit në mjediset sportive.

Kohëzgjatja  3 Muaj

KURS MAZASH ANTISTRES

Në kursin e masazhit antistres, përqendrohemi në rolin e masazhit për lehtësimin e stresit. Zhvillojmë kuptim për teknikat dhe strategjitë që zvogëlojnë tensionet, duke ju lejuar të shkarkoni stresin dhe të riktheni harmoninë me veten. Kuptoni se si grumbullimi i stresit shkakton tensione, ndërsa masazhi antistres ofron një rrugë për t’u çliruar nga ky ndikim negativ. Nëpërmjet kujdesit ndaj trupit, masazhi sjell një ndjenjë qetësie dhe lehtësimi nga stresi i përditshëm.

Kohëzgjatja  3 Muaj

Kurs Masazh Limfatik

Është një masazh i butë, i cili ka për qëllim të nxisë drenazhimin (kullimin) natyral të Limfës, e cila drejton lëndët e indeve në drejtim të zemrës.
Sistemi Limfatik varet nga kontraktimet e brëndshme të qelizave të muskujve të butë në muret e enëve limfatike (peristaltik) dhe lëvizja e muskujve skeletikë, të cilët vënë në lëvizje Limfën nëpërmjet enëve për tek nyjet limfatike. Pastaj nga këto nyje shkon në kanalet limfatike, të cilat ia rikthejnë Limfën sistemit kardiovaskular.

Kohëzgjatja  3 Muaj

Kurs masazh Ayurvedic

Masazhi Ayurvedic ofron një trajtim të personalizuar duke përfshirë vajra esenciale, zakonisht të mbushura me barishte, me goditje dhe përzierje të njohura për kohën dhe teknikat jo-tradicionale, që përshtaten me nevojat e secilit individ.

Kohëzgjatja  3 Muaj

KURS MASAZH CERVIKAL

Masazhi i qafës, ose cervikal, ka për qëllim të relaksojë kontrakturat muskulore që shkaktojnë dhimbje në kokë, tension në sup deri te gishtat e dorës, si rezultat i qëndrimit të gjatë para një kompjuteri. Kjo ndihmon në lehtësimin e sindromës cervikale, përfshirë spondiloartrozën, hernin cervikale, dhe humbjen e lordozes cervikale, duke adresuar shqetësimet nga pozicionet e ulura dhe tensionet muskulore.

Kohëzgjatja  1 Muaj

Na Kontaktoni