Make-Up

Kurs i avancuar në Make Up

Kursi i avancuar i make-up në Afrodite Academy ofron një kuptim më të thellë të koncepteve të avancuara të kozmetikës, duke përgatitur studentët për të arritur sukses si artistë profesionistë të kozmetikës në industrinë e bukurisë. Pjesa e mësimdhënies përfshin njohuritë e fundit mbi tendencat e Make-up, duke përqëndruar vëmendjen në aftësinë për të krijuar zgjidhje të avancuara të grimit për projekte të ndryshme, duke përfshirë filma dhe sesione fotografike. Trajnimi dhe mentorimi vijnë nga grimierë me përvojë dhe një ekip mentorësh të nivelit të lartë në fushën e kozmetikës.

Profili make-up është një program 1-vjeçar që ofron një formim të plotë për studentët, duke i përgatitur ata me njohuri të nevojshme për t’u afirmuar si make-up artistë profesionistë. Programi përfshin leksione të teorisë, demonstrime praktike, trajnime një-më-një dhe projekte individuale, duke përqëndruar vëmendjen në zhvillimin e aftësive të nevojshme për industrinë e make-up-it të sotme.

Nëpërmjet këtij kursi, studentët zhvillojnë një rrjedhë të përgatitjes që i bën ata të gatshëm për sfidat e profesionit. Afrodite Academy ofron një ambient të përshtatshëm dhe një grup pedagogësh të pasionuar për të mbështetur studentët në rrugën e tyre drejt një karriere të suksesshme në fushën e make-up-it.

PARTNERËT TANE

Na Kontaktoni