Nail-Art

Përshkrimi i Kursit Nail Art

Kursi i Artit të Thonjve paraqet teknika të ndryshme të dekorimit të thonjve për t’u përshtatur me nevojat dhe shijet e klientëve të tij, duke krijuar një efekt skenik dhe të vlerësuar. Furça, llaqe thonjsh gjysmë të përhershëm, xhel me ngjyrë, ngjitës, fletë metalike, shkëlqim, pluhura me efekt sheqeri, pluhura holografik dhe gjithçka që ju lejon të bëheni artistë të vërtetë të thonjve, përdoren ato.

  1. Teori- Historiku i thonjve, 
  2. Anatomi
  3. Manikyr (teori & praktikë)
  4. Manikyr Xhel, Gelish (teori & praktikë)
  5. Gel mbi thua natyral (Tipsa &Letër)
  6. Akrilik mbi thua natyral (Tipsa & Letër)
  7. Design

Në fund të kursit do të jeni në gjendje të krijoni dekorime fantastike , të shpejta për t’u ekzekutuar dhe me kërkesë të madhe brenda Qendrave të Bukurisë.

PARTNERËT TANE

Na Kontaktoni