Pastruese

PROGRAMI I KURSIT HOTELERI | PASTRUES/E

Në 150 orë, do të aftësoheni në:

| Hyrjen në profesionin e punëtorit të pastrimit në njësi banimi dhe institucione;
| Dezinfektim dhe sterilizim;
| Shërbime pastrimi në apartamente banimi dhe institucion;
| Shërbime pastrimi në ambiente të jashtme të gjelbërta.
 

Na Kontaktoni