Rreth Nesh

AIWA

AFRODITE ITALIAN WELLNESS ACADEMY

 

 

 

 

 

 

Afrodite”, Akademia më e madhe dhe më e re në Shqipëri e krijuar nga profesionistja Aferdita Ferracaku, sjell metodat bazë dhe bashkëkohore të mësimdhënies në fushën e parukerisë, estetikës, masazherisë, make up, nail art me staf pedagogjik vendas dhe të huaj.

Te gjitha programet e studimit jane hartuar, bazuar ne programet e shkollave italiane dhe sipas eksperiencave me te njohura europiane, gjate procesit mesimor zhvillohen edhe shkembime eksperiencash me shkolla homologe me te njohura ne Itali, studentet marrin te gjitha njohurite per te hapur dhe menaxhuar me nje cilesi maksimale institute bukurie dhe estetike.

Afrodite” është akademia më e madhe në Shqipëri, e themeluar nga Profesionistja Aferdita Ferracaku. Akademia sjell metoda bazë dhe bashkëkohore të mësimdhënies në parukeri, estetikë, masazh, make-up dhe nail art, me një staf pedagogjik nga brenda dhe jashtë vendit.

Programet e studimit janë hartuar bazuar në modele italiane dhe përvojat më të njohura europiane. Gjatë trajnimit, kemi shkëmbime eksperiencash me shkolla homologe në Itali. Studentët fitojnë njohuri për të hapur dhe menaxhuar institute bukurie dhe estetike me cilësi maksimale.

Në ambientet tona, studentët gëzojnë kushte të shkëlqyera për studim dhe praktikë të metodave bashkëkohore të estetikës, parukerisë dhe masazhit. Stafi pedagogjik përbëhet nga ekspertë vendas dhe ndërkombëtarë me përvojë të gjatë në fushën e tyre.

Afrodite Italian Wellness Academy siguron njohuri të reja në çdo fazë të karrierës suaj. Teknikat, produktet dhe ide të fundit adresojnë nevojat e sotme dhe prezantojnë zhvillimet më të fundit në tendencat e modës në të gjitha fushat e bukurisë.

Synimi është që çdo student të arrijë suksesin e dëshiruar dhe të rikthehet në Afrodite Italian Wellness Academy për trajnime të vazhdueshme profesionale (kurse intensive, master, ngjarje dhe seminare të ndryshme, dhe specializime në Itali).

Na Kontaktoni