Home

RRETH NESH

Afrodite”, Akademia më e madhe në Shqipëri, e krijuar nga Profesionistja Aferdita Ferracaku, sjell për çdo tē interesuar metodat bazë dhe bashkëkohore të mësimdhënies nē fushat e Parukerisë&Avancuar, Estetikē&Avancuar, Berber&Mjeshtēr Berber, Make Up Artist 1 vjeçar Masazheri& Estetico Kuruese, Menaxher SPA, Asistentë Dentar, Kujdestar pēr Moshat e Treta, Kujdestar pēr fēmijë( Babysitter).
Diploma Profesionale nē ” Afrodite Academy” me testim dhe certifikim nē Itali me tē drejta tē plota pēr hapjen e bisnesit tuaj nē këto fusha në vendet e BE, UK, USA, CA, AU.

Ekskluzive..

Afrodite Academy

Qendra Multifunksionale “Afrodite” ofron programe profesionale të avancuara në fushën e Parukerisë & Avancuar, Berberisë & Mjeshtër Berber, Estetikës & Avancuar, Make-up-it & Artistit, Masazherisë & Estetiko-Kuruese, Menaxherit SPA, Asistentës Dental, Kujdestar për Moshat e Treta, Kujdestar për Fëmijë (Babysitter). Gjithashtu, ne ofrojmë programe 1-2-3 vjeçare, si dhe kurse të specializuara 3-6 mujore, të binjakëzuara me shkollat italiane me programe në nivelet evropiane, duke përfshirë pedagogë të specializuar në këtë fushë. Praktika zhvillohet drejtpërdrejt me klientët. Institucioni ynë është i licencuar nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë. Diplomat tona profesionale janë njohur në Itali, në Regione Puglia: Fortis Member Parco Culturale (Apulia Libera Universtita). Ekuivalenti i diplomës profesionale jep të drejtën për hapjen e një biznesi në çdo vend të Bashkimit Evropian, Mbretërisë së Bashkuar, Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Kanada dhe Australi për secilin student që përfundon studimet në Qendrën Multifunksionale “Afrodite Academy.”

cropped-Untitled-1-1-1.png
western_balkan

Profesionalizëm

KURSE TË ÇERTIFIKUARA

Ju tërheq profesioni ?!
Dëshironi të bëheni të sukseshëm në jetën Tuaj dhe të hapni bisnesin Tuaj në BE, UK, USA, CA, AU.

Afrodite Academy Shkolla Profesionale ju jep Juve çelēsin e të ardhmes!!!

Ju vini në shkollēn tonë profesionale, Ne ju mundēsojmë zhvillim profesional europian kompetitiv në tregun e punēs si brenda Shqipërisë dhe jashtë saj.

PARTNERËT TANË

Na Kontaktoni